Wagyu Fillet Steak

สเต็กฟิเล เนื้อไทยวากิว
฿680

Thai Wagyu Fillet Steaks. The Filet (aka Tenderloin) is a little used muscle, making it very lean and tender. With no external fat and just some nice marbling, a filet steak is perfect to be served rare to medium-rare.

Dry aged for 28 days

180g  + – 10g

Frozen 

สเต็กฟิเล เนื้อไทยวากิว ฟิเล (หรือ เทนเดอร์ลอยน์) เป็นส่วนกล้ามเนื้อที่ใช้งานน้อย มีไขมันน้อยและนุ่ม เนื้อส่วนนี้ไม่มีไขมันส่วนเกิน มีเพียงที่แทรกอยู่ในเนื้อ จึงเหมาะสำหรับการย่างเสิร์ฟแบบดิบถึงสุกปานกลาง
ใช้เวลาในการบ่มแบบดรายเอจ 28 วัน

180 กรัม
แช่แข็ง

2 in stock
-
+
  • SKU: 226
  • Category : BEEF

Related articles