Wagyu Fillet Steak
สเต็กฟิเล เนื้อไทยวากิว
฿680
Thai Wagyu Fillet Steaks. The Filet (aka Tenderloin) is a little used muscle, making it very lean and tender. With no external fat and just some nice marbling, a filet steak is perfect to be served rare to medium-rare.
Dry aged for 28 days
180g + – 10g
Frozen
สเต็กฟิเล เนื้อไทยวากิว ฟิเล (หรือ เทนเดอร์ลอยน์) เป็นส่วนกล้ามเนื้อที่ใช้งานน้อย มีไขมันน้อยและนุ่ม เนื้อส่วนนี้ไม่มีไขมันส่วนเกิน มีเพียงที่แทรกอยู่ในเนื้อ จึงเหมาะสำหรับการย่างเสิร์ฟแบบดิบถึงสุกปานกลาง
ใช้เวลาในการบ่มแบบดรายเอจ 28 วัน
180 กรัม
แช่แข็ง
2
in stock
- SKU: 226
- Category : BEEF