Palazzo di Palma

ปาลาซโซดี ปัลมา
฿395

Palazzo di Palma  by Jartisann Cheese

A cheese that is designed to be firm that combines Italian Grana cheesemaking tradition together with the texture and flavour of a Spanish cheese. Jartisann uses a blend of original cultures to formulate a cheese that reminds the tasters of Grana Padano mixed with Manchego.

250g (+/- 10g)Chille

Palazzo Di Plama สร้างขึ้นในหมู่บ้านที่เรียกว่า “วังต้นปาล์ม” ในจังหวัดเชียงใหม่
เหตุผลที่ได้ชื่อที่เหมือนภาษาอิตาลีเพราะเราออกแบบชีสนี้ให้ได้รับอิทธิพลจากเทคนิคเก่าแก่ในการ
ทำชีสประเภท Grana เช่น Pecorino Romano และ Gransardo ออกแบบมาเพื่อให้เป็นชีสแน่นที่ผสม
ผสานประเพณีการทำชีสกราน่าของอิตาลีเข้ากับเนื้อสัมผัสและความชื่นชอบของชีสสเปน Jartisann
ใช้การผสมผสานของวัฒนธรรมดั้งเดิมเพื่อสร้างชีสที่ชวนให้นึกถึงนักชิมของ Grana Padano
ผสมกับ Machego อายุตั้งแต่ 2 ถึง 6 เดือน กระชับขึ้นและมีกลิ่นฉุนขึ้นตามอายุ
แม้ว่าชีสจะมีอายุอย่างน้อย 2 เดือน
แต่ก็มีรสชาติที่เข้มข้น กลิ่นหอมของผลไม้ และอูมามิ ซึ่งเกือบจะเทียบเท่ากับบางอย่างที่มีอายุ
5-8 เดือน “อายุเป็นสิ่งที่ไม่ สำคัญ เว้นแต่คุณจะเป็นชีส” 250 กรัม

7 in stock
-
+
  • SKU: 03-CHE-JPP-250
  • Category : CHEESE

Further Information and Serving Suggestions

Palazzo Di Palma represents an exquisite fusion of cheesemaking artistry, brought to life by Jartisann. This firm cheese is a culinary bridge between Italy and Spain, blending the rich traditions of Grana cheesemaking with the distinctive texture and flavour of Spanish cheeses. Crafted with a careful selection of original cultures, it offers a unique taste experience, reminiscent of Grana Padano and Manchego, yet entirely its own.

As Palazzo Di Palma matures from 2 to 6 months, its texture becomes firmer, and its flavour profile evolves to reveal deeper, more pronounced notes, striking a perfect balance between sharpness and a subtle nutty undertone. This cheese not only captivates with its complex flavours but also with its versatility, making it an ideal addition to a variety of culinary creations.

 

Serving Suggestions

Grated or Shaved

Palazzo Di Palma makes an excellent alternative to Parmesan and can be shaved or grated over salads, pasta and pizzas.

Caesar Salad

Working as the perfect substitute for Parmesan leads us towards a Caesar Salad and into the safe hands of Felicity Cloake at The Guardian with this perfect Caesar salad recipe.

Sausage and Kale Minestrone

This is a hearty meal that can be mostly sourced right here on our website. With a touch of our Palazzo Di Palma shaved over the top to round it all off perfectly. Thanks to the BBC Good Food site for having this foolproof recipe for us. We recommend ever popular Italian Fennel, or for a little extra kick our Italian Picante, and our Scarletta Pasta Rotelle.

7 in stock
-
+

Related articles