Beef Suet

ไขมันไตวัว
฿190

Beef Suet is a  traditional style fat that comes from the kidney area. Suet is used in traditional boiled, steamed or baked savory and sweet puddings, such as steak and kidney pudding, spotted dick and jam roly-poly. It is also used to make soft-textured pastry, dumplings, haggis, mincemeat, Christmas pudding, or rendered to produce tallow.

This comes as a whole piece, simply grate from frozen as needed.

1kg

Frozen

ไขมันสไตล์ดั้งเดิมที่ได้มาจากบริเวณรอบไตวัว ซึ่งนิยมใช้ในการทำพุดดิ้งทั้งแบบคาวและหวาน ไม่ว่าต้ม นึ่งหรืออบ เช่น พุดดิ้งสเต็กเนื้อกับไต พุดดิ้งสปอตดิค หรือโรลี โพลี นอกจากนั้นยังให้ทำขนมอบแบบนุ่ม ติ่มซำ แฮกกิส เนื้อสับ พุดดิ้งคริสต์มาส หรือนำไปละลายเป็นน้ำมันก็ได้

10 in stock
-
+
  • SKU: 03-BEE-SUE-001
  • Category : BEEF

Related articles